Home - Educatief
Home Lezen met Zoem - NIEUW
E-mail een collegaUitgebreid zoeken

Abonnementen
Methodewebsites
Uitgebreid zoeken


Lezen met Zoem - NIEUW

online oefenstof bij Veilig leren lezenLezen met Zoem - NIEUW
 

Het oefenen van lezen is voor leerlingen heel aantrekkelijk en stimulerend via het vernieuwde én online computerprogramma bij Veilig leren lezen. Een belangrijke rol hierin speelt Zoem, de bekende bij, die de leerlingen door alle thema’s van de methode leidt. Lezen met Zoem is geschikt voor pc en voor tablet.Bestel online      Stappenplan - Lezen met Zoem
Voordelen

Lezen met Zoem heeft een aantal voordelen ten opzichte van het bestaande computerprogramma op cd-rom. Allereerst is Lezen met Zoem direct gekoppeld aan de Leerkrachtassistent Veilig leren lezen. Dit maakt het voor je leerlingen mogelijk om meteen toe te passen wat zojuist aan bod is geweest tijdens de instructie. Zonder dat je daar eerst instellingen voor hoeft aan te passen.


Voor pc en tablet

Lezen met Zoem is een online programma. Dit heeft als extra voordeel: gebruiksgemak. De vorderingen van de leerlingen zijn makkelijk te volgen. Je hoeft niets te installeren en het programma werkt op alle gangbare computersystemen. Je kunt leerlingen laten werken op de pc, maar Lezen met Zoem is ook geschikt voor tablets.Oefenstof bij alle kernen

Lezen met Zoem biedt oefenstof bij alle twaalf kernen van Veilig leren lezen. Binnen de geboden context oefenen de leerlingen technisch lezen, spellen en begrijpend lezen. Het programma heeft ook een aantrekkelijk beloningsspel, waarbij Zoem de kinderen beloont met grappige animaties en positieve feedback. Stappenplan Lezen met Zoem

  1. Het programma kan op de vertrouwde manier besteld worden via http://bestelmodule.uitgeverijzwijsen.be
  2. Via de Leerkrachtmodule koppelt u de gewenste klassen en leerlingen aan het programma, net zoals bij de Toetssite. Dit kan via 'Programmabeheer'.
  3. Leerlingen kunnen inloggen met een pincode of een afbeelding ('plaatje'). U kunt dit per klas vastleggen. Bij elke leerling van de klas staat telkens het plaatje of de pincode vermeld.
  4. Om te voorkomen dat uw leerlingen bij het inloggen telkens moeten aangeven op welke school ze zitten, dient u eenmalig het IP-adres van uw school door te geven. Ook dit kan via de Leerkrachtmodule, 'Klasbeheer' -> 'IP adres school'. (meerdere IP-adressen mogelijk)
  5. Ga naar http://leerling.veiliglerenlezen.be. De leerlingen kunnen nu inloggen volgens de vastgelegde inlogmethode en het programma starten.


  Bestel online  


Nieuwe gebruiker

Systeemvereisten

Handleidingen

Veelgestelde vragen

Bent u al gebruiker?


  Aanmelden  


Peuters & Kleuters

Lager Onderwijs

Kinderboeken

Abonnementen

Poppentheater

Software