Home - Educatief
Home Leerkrachtassistent ik pen!
E-mail een collegaUitgebreid zoeken

Abonnementen
Methodewebsites
Uitgebreid zoeken


Leerkrachtassistent ik pen!

Software voor het digitaal schoolbord
voor leerjaar 1Leerkrachtassistent ik pen!
 

Prijs: € 110 / schooljaar


Bij ik pen!, de schrijfmethode van Uitgeverij Zwijsen BE voor leerjaar 1 tot 4, is software ontwikkeld voor het digitaal schoolbord. De Leerkrachtassistent ik pen! is praktisch in gebruik en geschikt voor elk digitaal schoolbord. Een verrijking voor uw schrijflessen!


Door gebruik te maken van bewegend beeld, geluid en interactiviteit, worden uw schrijflessen nog aantrekkelijker. Niet alleen voor uw leerlingen, maar ook voor uzelf. De Leerkrachtassistent ik pen! stelt u in staat om zeer efficiŽnt instructie te geven. Dit verhoogt het leerrendement van uw leerlingen. Met de Leerkrachtassistent brengt u de kwaliteit van het schrijfonderwijs op een nog hoger niveau.


De software laat kinderen op groot scherm zien hoe letters geschreven worden. In een filmpje doen kinderen voor hoe het moet. Aandacht gaat naar schrijfhouding, papierligging en pengreep. U krijgt oefeningen voor grote en fijne motoriek. U kunt kinderen laten zien waar de moeilijkheden liggen bij het schrijven van sommige letters. Uiteraard kunt u de werkbladen tonen uit de schrijf- en oefenschriften. Zo begrijpen uw leerlingen veel sneller de opdracht. Dankzij de Leerkrachtassistent ik pen! wordt schrijven voor elke leerling een boeiende les.
De voordelen van de Leerkrachtassistent ik pen!

  • afwisseling in aanbod van de leerstof
  • aandacht vasthouden
  • een programma voor leerkracht ťn leerlingen
  • aandacht voor motorische activiteiten
  • aansluiting bij de Leerkrachtassistent Veilig leren lezen
  • gebruiksvriendelijk
Bestel onlineNa verzending van uw gegevens krijgt u een bevestigingsmail met een wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen via http://leerkrachtmodule.uitgeverijzwijsen.be op de leerkrachtmodule. U kunt elke Leerkrachtassistent en Toetssite proberen gedurende 10 weken. Na deze periode ontvangt u een factuur; tenzij u beslist om de software niet langer te gebruiken.  Bestel online  


Nieuwe gebruiker

Systeemvereisten

Handleidingen

Veelgestelde vragen

Bent u al gebruiker?


  Aanmelden  


Peuters & Kleuters

Lager Onderwijs

Kinderboeken

Abonnementen

Poppentheater

Software